.

Zenifit Yoga Mat torba - dugačka tote s džepovima - drži više joga dodataka. Slatki držač joge prostirke s bonus joga mat remenom elastikom.

Zenifit Yoga Mat torba - dugačka tote s džepovima - drži više joga dodataka. Slatki držač joge prostirke s bonus joga mat remenom elastikom.

HRK 47.98

Prisutan
U trgovini

Joga prostirka neće ispasti : vidjeli smo i one kratke torbe za joge i nosače - znate one koje izgledaju veliko, ali prostirka se i dalje ističe, zbog čega se torbica Tote osjeća neravno. Zenifit joga torbica duga je 33,5 centimetara, a samo 25% prostirke izbacuje vrh! Dakle, samo naprijed, izmjerite svoju vruću prostirku joge ili prostirku pilatesa, a ako je široka 24 inča, ovo je nosač joge koji ste danas tražili. Tako. Mnogo. Skladištenje : Vrh je 13,5 inča. Široko, tako da možete pohraniti drugu joga opremu i pribor poput vašeg joga bloka i joga remena! Tu je i dodatni džep za bocu i ručnik za vodu, pa čak i džep s patentnim zatvaračem s jakim YKK zip za vaš telefon, kartice i ključeve! I evo što će vam se još svidjeti, ova joga mat tote ojačala je šavove šavove, s teškim platno od 8 oz i drži do 20 lbs!. Suptilno : Neke torbe za joga prostirke mogu izgledati kao držači teleskopa! Ali nitko to neće pomisliti o vašoj zenifit torbi. Uz živahni izvezeni Dreamcatcher dizajn u 6 diskretnih boja koje možete odabrati, možete uskladiti ili usporediti torbu s joga opremom, odjećom ili omiljenom čakra. Dostupno u crnoj boji s azurno plavom, lavandom ljubičastim ili ružičastim naglascima, u sivoj boji s bijelom ili u dva tona. Koji vam danas razgovara? 3 puta kao simpatično : nije dovoljno imati joga torbu koja je samo "dovoljno duga". Jer također mora imati dovoljno pohrane i vibrirati sa svojom osobom. Dakle, umjesto kratkih vrećica s užurbanim ili blagim otiscima, izradili smo nosač joge prostirke koji odgovara vašem prostirku, dok je sve ugradio! Zatim smo ga pakirali kao poklon set s 2 elastike pohranjene u džepu s patentnim zatvaračem, tako da imate i savršene poklone za ljubitelje joge!. Doživotno jamstvo : Unboxing Your New Yoga Mat Tote je radost, jer dolazi u prekrasnoj poklon kutiji s dvije besplatne elastike za vašu joga prostirku. Bilo da se radi o vama ili nekome drugom, voljet ćete i znati da su naše torbe za joga prostirke pokrivene našim 90-dnevnim jamstvom povrata novca i jamstvom života. Volite osjećati udobno, šik i zen sve istovremeno ili ćemo vratiti svaki cen. Duljina : 33,5 inča. Promjer otvaranja : 13,5 inča. Naravno, veličina je bitna, ali što je i s izgledom? Dok neke torbe izgledaju kao da se vrte oko teleskopa, druge sadrže užurbane uzorke. A ostali su malo blagi. Ali nitko to neće pomisliti o vašoj zenifit torbi. Uz živahni izvezeni dizajn Dreamcatcher i 6 boja čakre za odabir, svoju torbu možete uskladiti s vašom joga opremom, odjećom ili omiljenom čakra. Kako biste produžili život torbe, prebacite torbu za jogu iznutra, stroj ili ručno pranje hladnom vodom. Izbjegavajte uporabu izbjeljivača i sušilice. Ostavite da se vrećica zrak osuši od sunca kako bi joj pomogla da zadrži boju. Torba će vam se svidjeti! Za sigurno čuvanje, elastične trake uključene s kupnjom drže se u džepu s patentnim zatvaračem unutar torbe za jogu.

Ostale karakteristike