.

Polica za odlaganje polica Baoblaze zidna montirana kupaonica i kuhinjski stalak metalni kvadratni kvadratni hrđa, 30x10x5.8cm

Polica za odlaganje polica Baoblaze zidna montirana kupaonica i kuhinjski stalak metalni kvadratni kvadratni hrđa, 30x10x5.8cm

HRK 3.00

Prisutan
U trgovini

Ova polica za uštedu zauzima vrlo malo prostora, a visinu između polica možete prilagoditi prema mjestu kuće. Polica je izrađena od nehrđajućeg čelika s jakim kapacitetom za opterećenje. Površina je otporna na i hrđu. Prikladan je za vlažno okruženje kao što su kupaonice (čak i u tuševima) i kuhinje. U kupaonicu stavite proizvode za osobnu njegu (poput šampona, balzama, gel za tuširanje) na policu. U kuhinji se polica može koristiti za postavljanje boca začinjavanja, a također je vrlo prikladna za spavaće sobe, dnevne sobe ,. Ova polica za uštedu zauzima vrlo malo prostora, a visinu između polica možete prilagoditi prema mjestu kuće. Polica je izrađena od nehrđajućeg čelika s jakim kapacitetom za opterećenje. Površina je otporna na i hrđu. Prikladan je za vlažno okruženje kao što su kupaonice (čak i u tuševima) i kuhinje. U kupaonicu stavite proizvode za osobnu njegu (poput šampona, balzama, gel za tuširanje) na policu. U kuhinji se polica može koristiti za postavljanje boca začinjavanja, a također je vrlo prikladna za spavaće sobe, dnevne sobe ,. Opis : - Ova polica za uštedu zauzima vrlo malo prostora, a visinu između polica možete prilagoditi prema mjestu kuće. - Polica je izrađena od nehrđajućeg čelika s jakim kapacitetom za opterećenje. Površina je otporna na i hrđu. - Prikladan je za vlažno okruženje kao što su kupaonice (čak i u tuševima) i kuhinje. - U kupaonicu na policu stavite proizvode za osobnu njegu (poput šampona, balzama, gel za tuširanje). - U kuhinji se polica može koristiti za postavljanje boca začinjavanja, a također je vrlo prikladna za spavaće sobe, dnevne sobe ,, - pruža vam puno prostora za pohranu po volji. - Materijal : nehrđajući čelik - boja : - Veličina : - 30cm : 30x10x5.8cm/11.8x3.9x2.28inch - 40cm : 40x10x5.8cm/15.74x3.9x2.28inchpackage uključuje : 1x Storage rec8x pribor : 1.THEST Stvarne stavke mogu se malo razlikovati od slika uvrštenja zbog različitih prikaza.2. može doći do male pogreške zbog ručnog mjerenja. Obavezno ne smetajte prije kupnje.3. Ostavite poruku prije nego što date loše povratne informacije, ako proizvodi imaju nekih problema. Zahvaljujemo na ljubaznom razumijevanju. Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe na mreži, mi smo usredotočeni na pružanje najboljih proizvoda i usluge kupcima.

Ostale karakteristike

- Type:
Hanging Shelf
- Material:
&;Stainless Steel
- Color:
- Size:
- 30cm:
30x10x5.8cm/11.8x3.9x2.28inch
- 40cm:
40x10x5.8cm/15.74x3.9x2.28inch
Package Includes:
1x Storage Rack&;:
8x Accessories:
Note:
1.The color of the actual items may slightly different from the listing images due to different displays.:
2.There may be slight error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before purchase.:
3. Please leave a message before you give a bad feedback, if the products have some problems. Thank you for your kindly understanding.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.: