.

Škare za njegovanje kućnih ljubimaca postavljaju se 7,5-inčni trimer od nehrđajućeg čelika za pseću mačku i više kućnih ljubimaca,

Škare za njegovanje kućnih ljubimaca postavljaju se 7,5-inčni trimer od nehrđajućeg čelika za pseću mačku i više kućnih ljubimaca,

HRK 145.40

Prisutan
U trgovini

● Škare za kućne ljubimce izrađene su od nehrđajućeg čelika, ove su škare superiorne kvalitete, a noževi su im vrlo glatke, oštre i izdržljive dugo vremena. ● Udoban za držanje, klasični izgled.Ergonomski dizajn čini škare savršeno odgovarajući prstima. Možete se osjećati vrlo ugodno za držanje škara u ruci. ● Ergonomski dizajn olakšava napetost jednostavnom za podešavanje gumbom. Jednostavno dovršite obrezivanje bilo koje frizure kućnih ljubimaca, štedeći vam dragocjeno vrijeme. ● Rubska linija oštrice ravnomjerno je polirana, koristeći konveksni luk dizajna kako bi se povećao potisak škara, kako bi rezanje bilo glatko i stabilnije. S pažljivo izrađenim čistim vrhom zuba, škare za stanjivanje su oštre i ne isječući. dlaka. ● Prikladan za vašeg ljubimca. Sažet za velike, srednje ili male pse i mačke, od duge do kratke kaputa, guste ili kovrčave kose. ● Škare za kućne ljubimce izrađene su od nehrđajućeg čelika, ove su škare superiorne kvalitete, a noževi su im vrlo glatke, oštre i izdržljive dugo vremena. ● Udoban za držanje, klasični izgled.Ergonomski dizajn čini škare savršeno odgovarajući prstima. Možete se osjećati vrlo ugodno za držanje škara u ruci. ● Ergonomski dizajn olakšava napetost jednostavnom za podešavanje gumbom. Jednostavno dovršite obrezivanje bilo koje frizure kućnih ljubimaca, štedeći vam dragocjeno vrijeme. ● Rubska linija oštrice ravnomjerno je polirana, koristeći konveksni luk dizajna kako bi se povećao potisak škara, kako bi rezanje bilo glatko i stabilnije. S pažljivo izrađenim čistim vrhom zuba, škare za stanjivanje su oštre i ne isječući. dlaka. ● Prikladan za vašeg ljubimca. Sažet za velike, srednje ili male pse i mačke, od duge do kratke kaputa, guste ili kovrčave kose. Funkcionalni opis : Profesionalni isječak za kosu, izdržljiv, pažljiv izrad, dobra oštrina, posebno kalcinacija leda.Specifikacija : Stanje : 100% Brand Newsyze : 7,0 inča Materijal : 6 CRfull Duljina : 19,5cmmhardsy : 62hrctotal Težina : Oko 410 GPACKACKE CONKRETS : 1* SAVJETNI KAKURI , 1 *Sjajne škare, 1 *Zakrivljene škare, 1 *Comb1 *Comb1 *Upute za održavanje škara za škare1. PRIJAVITE NE SKLJUČITE ZRAK.3. PRIJAVITE se nakon korištenja, možete se podmazati ako je potrebno.4.Modite biti oprezni sa škarama, nemojte pasti s visoke razine, to će uništiti marginalnu adaptaciju škara.5. Nemojte ih koristiti za rezanje za rezanje Metalni predmeti. Škare se mogu koristiti samo za obrezivanje kose, u protivnom će skratiti život korištenja.

Ostale karakteristike

Condition:
100% Brand New
Size:
7.0 inches
Material:
6CR
Full length:
19.5cm
Hardness:
62HRC
Total weight:
around 410 g
Package Contents:
1* straight scissors,:
1 *thinning scissors,:
1 *curved scissors,:
1*Grooming Comb:
1*Scissor bag:
Scissors maintenance instructions:
1.Please don't cut the air.:
2.High quality steel, high sharpness, when you use the scissors,you must pay attention to safety.:
3.Please keep it clean after using,can lubricated if necessary.:
4.Please be careful with the scissors,don't drop from high level,this will destroy marginal adaptation of the scissors.:
5.Don't use them to cut metal objects.The scissors can only be used for hair trimming, otherwise it will shorten the life of using. :