.

Yoga Mat 17361cm Eva Yoga prostirke protiv klizanja pokrivača Eva Gimnastika Sport Zdravlje gubitak utega Fitness Jastuk Sport Sport

Yoga Mat 17361cm Eva Yoga prostirke protiv klizanja pokrivača Eva Gimnastika Sport Zdravlje gubitak utega Fitness Jastuk Sport Sport

HRK 43.04

Prisutan
U trgovini

Ova je prostirka joge lagana i lagana za nošenje tako da je ne možete koristiti samo za kućnu teretanu, već je i odnesite u teretanu i putovanje kako biste zadržali ritam vježbanja gdje god krenete. Fitness prostirka može se koristiti za jogu, istezanje, pilates i tako dalje, pogodno za sve razine jogija koji rade kod kuće, teretane, vanjske i unutarnjeg prostora. 1.Ova prostirka joge je anti-skliznu, ekološki prihvatljiva i bez mirisa. Uz živopisnu boju, mogu vam pomoći da se osjećate bolje kad radite jogu. 2. S dobrom elastičnošću, ova prostirka joge nelagodno je biti rastrgana ili čak slomljena. Izdržljiv za vježbanje. 3. Ova lagana joga prostirka pogodna je samo za nježne vježbe joge u zatvorenom, ali ne i za snažne vježbe istezanja. 4. Ovu je joga prostirku lako čisti. Donosi vam čist osjećaj kad radite jogu na njemu. Ova je prostirka joge lagana i lagana za nošenje tako da je ne možete koristiti samo za kućnu teretanu, već je i odnesite u teretanu i putovanje kako biste zadržali ritam vježbanja gdje god krenete. Fitness prostirka može se koristiti za jogu, istezanje, pilates i tako dalje, pogodno za sve razine jogija koji rade kod kuće, teretane, vanjske i unutarnjeg prostora. 1.Ova prostirka joge je anti-skliznu, ekološki prihvatljiva i bez mirisa. Uz živopisnu boju, mogu vam pomoći da se osjećate bolje kad radite jogu. 2. S dobrom elastičnošću, ova prostirka joge nelagodno je biti rastrgana ili čak slomljena. Izdržljiv za vježbanje. 3. Ova lagana joga prostirka pogodna je samo za nježne vježbe joge u zatvorenom, ali ne i za snažne vježbe istezanja. 4. Ovu je joga prostirku lako čisti. Donosi vam čist osjećaj kad radite jogu na njemu. Prikladno za upotrebu s više scena i može vas spriječiti da kliznete po zemlji. Budući da se joga prostirka događa gdje se magija događa tijekom meditativne prakse joge za jačanje jezgre, neophodno je da se zbog znoja ne isključite. Ova vodootporna i anti -klizavna fitnes prostirka može vas lako zaštititi kroz svaku pozu. Opis : 100% potpuno novi i visoki kvaliteti s veličinom 173x60x0.4cm, ova joga prostirka može vam omogućiti da legnete ili sjednete itd. Za jogu takvu vježbu kondicije ili izgradnje tijela. Može biti dar za ljubavnika, člana obitelji, prijatelje koji će raditi jogu itd. X23.6 "Vrsta : Joga Mateme : Sports Sport Tip : Yoganote : 1. Dopustite 1-3 cm/ 0,39-1.18 inča razlike zbog ručnog mjerenja horizontalno postavljenog predmeta i 3-5 g/ 0,007-0,01 lb/ 0,11-0.18oz za razliku između različitih boja2. Zbog zaslona i razlika u svjetlu, boja može biti mala razlika od onoga što očekujete. Pridržavajte se boje značajnog proizvoda u slučaju bilo koje pogreške! Uključite : 1 x joga prostirku.

Ostale karakteristike

Color:
Green, Yellow, Orange, Black
Material:
EVA
Thickness:
4mm
Size:
173x60x0.4cm/68.1x23.6x0.4
Length:
173x60cm/68.1x23.6
Type:
Yoga Mat
Theme:
Sports
Sport Type:
Yoga
Note:
1. please allow 1-3 cm/ 0.39-1.18 inch difference due to manual measurement of the horizontally placed item and 3-5 g/ 0.007-0.01lb/ 0.11-0.18oz for the difference between different colors:
2. due to the screen and light difference, the color may be a little difference from what you expect. Please adhere to the color of the substantial product in case of any mistake!:
Packaged include:
1 x yoga mat :