.

Slučaj za blu G91 Pro PELEFON CUSE TPU meki silikonski poklopac, silikonska futrola otporna na udarce s oblogom mikrovlakana (Black)

Slučaj za blu G91 Pro PELEFON CUSE TPU meki silikonski poklopac, silikonska futrola otporna na udarce s oblogom mikrovlakana (Black)

HRK 15.32

Prisutan
U trgovini

【Silikonski futrola】 za Blu G91 Pro Rovide izbora više boja. Precizni izrezi za jednostavan pristup svim portovima, a ne ometaju mikrofon pomoću; Slim i dodajte dodatnu masu u i Phone.Support bežično punjenje. 【Natrag sa zaštitom kamere】 pruža zaštitu za svaku leću vašeg Blu G91 Pro, 1 mm vanjskog dizajna usana, nešto viši od kamere. 【Tekući silikonski slučaj za】 izrađen od vrhunskog tekućeg silikona, glatkog dodira, anti-prstiju, ugodan za prianjanje. (Lako se čisti, prašina se može obrisati vlažnom krpom). 【Izvrsno prianjanje】 Jedinstveni vrhunski silikonski materijal koji nudi elegantan, ali ne i sklizak. 【Zamjena života】 Uvijek ste prvi za nas. 【Silikonski futrola】 za Blu G91 Pro Rovide izbora više boja. Precizni izrezi za jednostavan pristup svim portovima, a ne ometaju mikrofon pomoću; Slim i dodajte dodatnu masu u i Phone.Support bežično punjenje. 【Natrag sa zaštitom kamere】 pruža zaštitu za svaku leću vašeg Blu G91 Pro, 1 mm vanjskog dizajna usana, nešto viši od kamere. 【Tekući silikonski slučaj za】 izrađen od vrhunskog tekućeg silikona, glatkog dodira, anti-prstiju, ugodan za prianjanje. (Lako se čisti, prašina se može obrisati vlažnom krpom). 【Izvrsno prianjanje】 Jedinstveni vrhunski silikonski materijal koji nudi elegantan, ali ne i sklizak. 【Zamjena života】 Uvijek ste prvi za nas. Neka svi imaju visokokvalitetne i niske troškove proizvoda su naš vječni cilj.1 : Visokokvalitetni materijali : mekani i elastični, tanki i lagani.2 : Elegantni dizajn : čvrste boje, sažet stil i precizno krojenje : jednostavan pristup svim gumbima i funkcijama. 3 : Potpuna i profesionalna zaštita : anti-ogrebotina i zaštićenost od udara.4 : Jednostavno čišćenje i instaliranje.5 : Izvrsna usluga nakon prodaje : Ako proizvod ima problema s kvalitetom, zamijenit ćemo ga ili u potpunosti vratiti, uključujući dostavu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, slobodno nam ostavite poruku. Hvala što ste odabrali! Napomena : Pogodno za Blu G91 Pro.

Ostale karakteristike