.

8 kom. crni šešir Djeda Mraza crno-bijeli božićni šešir crni Božićni šešir plišani šešir Djeda Mraza za odrasle žene muškarci, cca.

8 kom. crni šešir Djeda Mraza crno-bijeli božićni šešir crni Božićni šešir plišani šešir Djeda Mraza za odrasle žene muškarci, cca.

HRK 61.98

Prisutan
U trgovini

Prikladna veličina : Božićni šeširi su veličine cca. 45 * 32cm / 17,7 * 12,6 inča, prikladno za odrasle, ne preusko, dovoljno elastično za nošenje i ne ispuštanje, tako da svi možete plesati i igrati slobodne igre. Izvrsni Božićni dekor : crni šešir Djeda Mraza može se koristiti ne samo za zabave, već i za ukrašavanje božićnog drvca, ograde, vrta, zida, kamina za ukrašavanje vaših božićnih zabava i tematskih zabava, stvarajući ugodnu blagdansku atmosferu i impresionirajući vaše obitelji i goste. Pouzdan materijal : naši Šeširi za odrasle Djeda Mraza na veliko izrađeni su od kvalitetnog poliestera i pliša, nježni i slatki, s finom izradom, bez suvišnih ostataka niti, sigurni i prikladni za upotrebu, koji će vam pomoći da uživate u zabavi. Korisni alati za zabave : crni Božićni šešir klasični je božićni element, savršen izbor za vašu božićnu zabavu; i svi koji nose naš šešir brzo će se uvući u radosno blagdansko raspoloženje, lijep pribor za fotografiranje i obilježavanje nekoliko sretnih trenutaka. Dovoljna količina : dobit ćete 8 komada crnih šešira Djeda Mraza, dovoljno da bolje zadovolji vaše potrebe za ukrašavanjem i dijeljenjem, koje se također mogu poslati vašim obiteljima i prijateljima kako bi zajedno uživali u opuštajućoj zabavi sreće. Značajke : lijep božićni poklon : možete poslati ili podijeliti cool šešir Djeda Mraza sa svojim prijateljima, obiteljima, suradnicima, rodbinom i drugim ljudima koje želite, donoseći sreću i radost.Višekratna i funkcionalna : pahuljasti šešir Djeda Mraza funkcionalan je i za višekratnu upotrebu koji vam može poslužiti ne samo za ovaj Božić, već i za druge tematske zabave.SPECIFIKACIJE : Materijal : Poliester, pliš Boja : Crna, bijela Veličina : cca. 45 ~ 32cm / 17,7 ~ 12,6 inča uključeno : 8 velikih šešira Djeda Mraza za odrasle Napomene : pri ručnom mjerenju dopustite male pogreške u veličini.Boja se može malo razlikovati zbog različitih zaslona.

Ostale karakteristike